Vant billetter til A-ha-konsert

Nylig ble Line Rolén Lunde trukket ut som vinneren av to billetter til en valgfri konsertopplevelse, og hun var ikke i tvil om hva som til nå har vært hennes største opplevelse i Spektrum.

Oslo Spektrum er hele byens storstue. Nå planlegger Stiftelsen Norges Varemesse, som eier Oslo Spektrum, å bygge en ny scene i tilknytning til Spektrum. Det gjør vi for å kunne skape flere uforglemmelige øyeblikk. I den anledning arrangerte vi en uhøytidelig konkurranse hvor vi oppfordret deltagerne til å dele noen av sine beste Spektrumøyeblikk. 

– Å se Karpe i spektrum var skikkelig stilig! sier Line. 

Hun er veldig glad for nå å ha vunnet billetter til enda en opplevelse på arenaen. Nå skal hun få se A-ha når de skal ut på sin Hunting High and Low turné i 2020.

– Det som er så flott med Oslo Spektrum er at man kan nyte gode konsertopplevelser selv når kulden setter inn, uten å være redd for at det hele regner bort, fortsetter Line, som har valgt billetter til en konsert som skal spilles i november, fortsetter hun. 

En fremtid med Spektrumskvarteret
Stiftelsen Norges Varemesse ønsker å legge til rette for å kunne tilby flere, mer mangfoldige og mer internasjonale kultur- og konferanseopplevelser for folk i Oslo og ønsker derfor utvide arenaen til møteplassen som byen trenger. 

– Oslo er en helt annen nå enn da Spektrum sto klar for tretti år siden. Det er behov for flere og mer mangfoldige scener som kan huse konserter, kulturarrangementer og internasjonale konferanser. Folk i byen vil nyte godt av å styrke denne møteplassen, slik at flere som Line skal få oppleve magien som byhallen gir sine besøkende, sier Gunn Helen Hagen, administrerende direktør i Stiftelsen Norges Varemesse.

Utbyggelsen av Spektrumskvarteret skal romme en ekstra storsal med plass til 3.000 mennesker, i tillegg til dagens arena. Det vil også komme kontorplasser og løsninger på bakkeplan som åpner opp hele kvarteret som ny møteplass midt i byen. 

– Vi ser at interessen for Oslo som destinasjon for musikk- og kultur og konferanse er økende. Men byen mangler i dag scener i den størrelsen vi nå planlegger. Med slike scener vil Oslo få plass til flere nasjonale og internasjonale artister og kunne huse flere arrangementer og konferanser som byen i dag går glipp av, sier Hagen. 

Spektrumskvarteret blir derfor et positivt bidrag som vil hjelpe byen å vokse som kulturby og som internasjonal destinasjon fremover.

En varmestue for gode opplevelser
Vinneren av Facebook-konkurransen har mange gode opplevelser fra Oslo Spektrum. 

– Spektrum er perfekt plassert midt i smørøyet av Oslo, og det er et knutepunkt med gode transportmuligheter slik at det blir enkelt å få med seg en kulturopplevelse når man ønsker det, sier Line. 

Med flunkende nye A-ha billetter for hånden gleder Line seg til flere opplevelser i det fremtidige Spektrumskvarteret. 

– Spektrum er rett og slett en varmestue for konsert og kulturopplevelser! avslutter den fornøyde vinneren.